Lysestager

Der skal ingen tvivl herske om, at der ikke er meget, der kan konkurrere med den stemning, der skabes af levende lys. For at kunne skabe denne stemning, er der dog behov for et sted at stille disse lys. Med andre ord, så er der behov for en eller flere lysestager.

Er du nået til den konklusion, at du har brug for flere lysestager i hjemmet, er du heldigvis havnet det rette sted. På denne side finder du nemlig vores store udvalg af lysestager. Det er et meget alsidigt udvalg, der indeholder noget for de fleste.

VÆLG FARVE
Brun (2)
Gul/Gylden (6)
Grøn (3)
Lyserød (3)
Sort (5)
Råhvid (1)
Messing finish (8)
Orange (1)
VÆLG STØRRELSE

Viser 1–20 af 25 resultater

Spændende udvalg af lysestager

Hos VanillaFly kan du finde et stort udvalg af lysestager. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at vi også har noget, der falder i din smag. Det gør sig gældende, hvad enten du leder efter unikke og anderledes messing lysestager, mere neutrale og sorte lysestager eller fyrfadsstager i farvet glas.

Vi har nemlig prioriteret at have et stort og alsidigt udvalg. Dermed kan vi tilbyde noget for enhver smag. Som følge af dette, skal du selvfølgelig ikke betvivle, om vi har lysestager, der passer ind i din indretning. Det er endda gældende, uanset hvordan du har indrettet dig.

 

Lysestager i mange størrelser

Lysestagerne her hos VanillaFly adskiller sig fra hinanden på en lang række punkter. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt udvalget indeholder noget for dig. Et af de punkter, hvor de adskiller sig fra hinanden, er i forhold til størrelse og fylde.

Hvad enten du ønsker at købe en lille lysestage til vindueskarmen eller en stor lysestage til sofabordet, har vi noget for dig. Det er naturligvis også noget, der gør sig gældende, uanset om du vil have stilrene lysestager dansk design, eller om de gerne må være lidt mere utraditionelle.

I og med, at vi har lysestager i mange størrelser, vil du naturligvis også kunne finde lysestager til mange typer af lys. Er du f.eks. på udkig efter lysestager til kronelys, er der talrige stager at vælge mellem. Det er også tilfældet, hvis det skal være små lysestager til kronelys.

 

Lysestager til alle boligens rum

Der er naturligvis ikke nogen begrænsninger for, hvor man kan have lysestager i sin bolig. Derimod er det noget, du helt selv bestemmer. Derfor har vi naturligvis også lysestager til alle boligens rum her hos VanillaFly.

Hvad enten du har i sinde at købe en lysestage til sofabordet i stuen, til vindueskarmen i soveværelset eller noget helt tredje, er du havnet det rette sted. Vi har nemlig det hele her hos VanillaFly, hvor alle de fleste derfor vil kunne finde en lysestage, der er noget for dem.

Har du et ønske om at købe en messing lysestage til stuen, så finder du den her. Har du altid ønsket dig en grøn lysestage til soveværelset, så er det også her, du finder den. Det samme gælder, hvis den skal være sort, gul eller en helt tredje farve.

 

Lysestager gavner i enhver indretning

Har du ikke lysestager i din indretning, begår du en fejl. De vil nemlig bidrage i enhver indretning. Det er gældende, uanset om du har forsøgt at indrette dig minimalistisk eller ej. Derfor bør du bestemt heller ikke tøve, hvis du overvejer at investere i en række lysestager.

Én ting er, at de rent visuelt kan gøre noget godt for din indretning. Noget helt andet er, at de er i stand til at tilføre en særlig form for hygge. Når du tænder levende lys, vil du nemlig skabe en stemning og atmosfære, der ikke kan opnås på andre måder.

I denne forbindelse har det naturligvis ikke den store betydning, om det f.eks. er lysestager messing, sort metal eller noget helt tredje. Derimod handler det i højere grad om selve stearinlyset. Uden lysestagen har du dog ikke mulighed for at have stearinlys tændt.

 

De skal passe ind

Når du skal vælge dine lysestager, er der mange ting, du skal tage højde for. Det vigtigste er dog, at du sikrer, at de faktisk passer ind i din indretning. Gør de ikke det, vil det nemlig ende med, at de kommer til at virke malplacerede.

Derfor er det ikke nok, at du vurderer, om du mener, at en given messing stage er pæn. Du er også nødt til at overveje, om den faktisk vil passe ind i din indretning. Forsøg derfor efter bedste evne at visualisere, hvordan den vil tage sig ud, når den placeres i din indretning.

Sørger du for at gøre dette, er der også en større chance for, at du får købt en eller flere lysestager, du bliver glad for. F.eks. er der mange, der mener, at lysestager i messing er pæne, men de har et meget karakteristisk look, og passer derfor ikke ind i enhver indretning. Derimod er glas lysestager mere alsidige, og vil derfor kunne passe godt til det meste interiør i hjemmet.

 

Køb lysestager med hurtig levering

Beslutter du dig for at købe dine lysestager hos VanillaFly, er du sikker på at have dem i hænde inden længe. Vi vægter det nemlig højt, at vores kunder får leveret deres ordrer hurtigst muligt. Derfor har vi en leveringstid, der lyder på mellem en og tre hverdage.

Det er selvfølgelig gældende, uanset hvilken af vores mange lysestager, du falder for. Vi er nemlig lagerførende på dem alle, hvorfor de ikke først skal hjemtages fra leverandøren. Derimod er de klar til at blive afsendt kort tid efter ordreafgivelsen.

Har du fundet en række messing lysestager dansk design her på siden, der tiltaler dig, skal du derfor ikke holde dig tilbage. Bestiller du nu, vil du modtage dem inden for kort tid. I mange tilfælde kan du være heldig, at de er fremme allerede dagen efter afsendelse.

 

Få fri fragt over 199 kroner

Når du handler hos VanillaFly, kan du også glæde dig over, at du blot skal købe for 199 kroner, for at få fri fragt. Beslutter du dig for at købe nye lysestager her hos os, skal du derfor næppe betale for fragten.

En stor del af vores lysestager overstiger en pris på 199 kroner. Køber du en af disse, slipper du derfor for at betale fragt. Køber du for under 199 kroner, koster det heldigvis kun 29 kroner at få leveret til en pakkeshop.