Fyrfadsstager

Hvis du ønsker at have fyrfadslys stående, skal du naturligvis have fyrfadsstager til disse. Der er heldigvis rig mulighed for at finde fyrfadslysestager, hvorfor der findes noget for enhver smag. Er du selv på udkig efter lysestager til fyrfadslys, er du heldigvis landet det rette sted.

Her hos VanillaFly kan vi nemlig bryste os af at have et stort udvalg af fyrfadsstager. Fælles for en stor del af dem er, at de er lavet i glas. Har du et ønske om at købe fyrfadsstager i glas, skal der derfor ikke være nogen tvivl om, at du finder noget her på siden, der falder i din smag.

VÆLG FARVE
Brun (2)
Gul/Gylden (4)
Grøn (3)
Lyserød (3)
Råhvid (1)
VÆLG STØRRELSE

Stort udvalg af fyrfadsstager i glas

Når du går på jagt efter nye fyrfadsstager, er der en lang række ting, du skal gøre dig tanker om. Blandt andet skal du beslutte dig for, hvilket materiale, de skal være lavet af. Ønsker du, at de skal være lavet af glas, finder du helt afgjort en fyrfadslysestag herover, der tiltaler dig.

Hos VanillaFly er vi nemlig rigtig glade for fyrfadsstager glas, hvilket tydeligt ses på det udvalg, du finder på denne side. Det er nemlig et udvalg, der i høj grad er præget af fyrfadsstager i farvet glas. Er du til farvet glas, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du er landet det rette sted.

 

Unikke fyrfadsstager

Er du typen, der godt kan lide at have noget i din bolig, som du ikke finder alle andre steder? I så fald kan du glæde dig over, at vores mange glas lysestager til fyrfadslys har et unikt udseende. Derfor vil det helt afgjort være fyrfadsstager, der skiller sig ud fra mængden.

Er du ikke så meget til glas, er der dog også fyrfadsstager messing at finde her hos VanillaFly. Det skal dog ingen hemmelighed være, at vores udvalg primært er domineret af fyrfadsstager krystal. Under alle omstændigheder har vi dog en fyrfadslysestage, der falder i netop din smag.

 

Altid hurtig levering

Beslutter du dig for at købe en lysestage til fyrfadslys eller glas lysestager til kronelys her hos os, er du sikker på, at du vil have den i hænde inden længe. Vi vægter det nemlig meget højt, at vores kunder ikke skal vente længe på deres ordrer.

Derfor bryster vi os af en kort leveringstid på mellem en og tre hverdage. Køber du for mere end 199 kroner, dækker vi tilmed fragtudgiften, så du intet skal betale for dette.