Keramik krukker

Krukker i keramik kan tjene rigtig mange formål. Derfor er det også noget, som alle bør have i deres hjem. Har du endnu ikke det, er det på tide at lave om på det. Har du besluttet dig for at gøre dette, er du havnet det rette sted.

Her på siden finder du nemlig vores udvalg af keramik krukker. Der er tale om et både stort og alsidigt udvalg af keramiske krukker, som adskiller sig på mange punkter. Derfor finder du selvfølgelig også en eller flere krukker keramik herover, som harmonerer med dine præferencer.

Det anbefales altid at du sætter en bordskåner under vaser og urtepotter for at forhindre at der dannes kondensvand, som kan afgive fugtpletter på møbler m.m.

VÆLG FARVE
Brun (1)
Gul/Gylden (2)
Blå/Petrolium (3)
Grøn (1)
Lyserød (1)
Råhvid (2)
VÆLG STØRRELSE

Viser alle 7 resultater

Vi har din næste keramikkrukke

Er du gået på jagt efter en keramik potte, er du havnet det helt rette sted. Her hos VanillaFly kan du nemlig finde et stort udvalg af krukker og potter i keramik. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at der også er noget blandt udvalget, der falder i netop din smag.

Alle vores krukker adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Der er både forskellige på deres størrelse, udseende, udformning mv. Det skaber et alsidigt og differentieret udvalg, der har noget at byde på for alle. Og det er naturligvis noget, vi vægter højt her hos os.

 

Find også krukker med låg

Når du skal købe en krukke keramik, er der en lang række ting, du skal gøre dig tanker om. En af de ting, du skal overveje er, om du vil have en keramik krukke med låg eller ej. Hvis du vil have en lågkrukke keramik, kan du glæde dig over, at vi også tilbyder dette.

Hvad enten du køber en krukke med låg eller ej, vil den kunne bruges til mange formål. Den kan bruges til blomster, den kan bruges til opbevaring, eller den kan stå for sig selv som dekoration. Hvordan du vælger at bruge din krukke i keramik, er helt op til dig selv. Der er mange indretningsmuligheder, og en keramik krukke kan pynte for sig selv eller i samspil med andet interiør. Du kan eksempelvis lave en installation i hjemmet, hvor den keramiske krukke er midterpunktet, suppleret med en eller flere keramik vaser i samme udtryk. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vælger at inkorporere den i din eksisterende indretning.

 

Vi har altid hurtig levering

Er der en krukke i keramik fra vores udvalg, der falder i din smag, så tøv endelig ikke med at slå til. Ikke nok med, at du får en unik krukke, så bliver den også leveret inden for kort tid. Vi har nemlig en kort leveringstid på alle ordrer, der lyder på mellem en og tre hverdage.

Ender du med at handle for mere end 199 kroner, slipper du endda også for at betale for fragten. Vi giver nemlig fri fragt på alle ordrer, der har en samlet ordreværdi på over 199 kroner.