Keramik Vaser

Ikke meget kan tilføre hjemmet sjæl og atmosfære, som keramik vaser. De giver talrige muligheder for at tilføre noget særligt til din indretning. Det er nemlig op til dig selv, hvordan du vælger at bruge en keramisk vase i din indretning.

Du kan sagtens lade din keramik vase stå for sig selv, uden at der er noget i den. Du kan også bruge den til friske blomster, der skiftes ud i ny og næ. Mener du, at det bliver for meget besvær, kan du også bruge en vase i keramik som hjemsted med en buket med såkaldte evighedsblomster.

Det anbefales altid at du sætter en bordskåner under vaser og urtepotter for at forhindre at der dannes kondensvand, som kan afgive fugtpletter på møbler m.m.

VÆLG FARVE
Brun (1)
Grå (1)
Gul/Gylden (3)
Blå/Petrolium (1)
Grøn (2)
VÆLG STØRRELSE

Viser alle 9 resultater

Keramiske vaser i massevis

Er du på jagt efter en vase i keramik til dit hjem? I så fald er du havnet det helt rette sted. Her hos VanillaFly kan vi nemlig bryste os af at have et stort udvalg af keramiske vaser. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at der også er en vase, der falder i din smag.

Vores mange vaser adskiller sig nemlig fra hinanden på flere punkter. Der er både forskel på størrelse, udformning, design og detaljer. Netop derfor kan vi garantere, at vores udvalg har noget for enhver. Og det sikrer, at vi også har en keramik vase, der vil passe ind i din indretning.

 

Vaser i keramik passer ind overalt

En klar fordel ved vaser i keramik er, at de kan bruges til rigtig mange formål. En anden fordel er, at de fleste af disse vaser passer ind overalt. Uanset hvordan du har valgt at indrette dig derhjemme, kan du derfor vide dig sikker på, at keramikvaser vil være en god tilføjelse.

Når du skal vælge blandt vores vaser, er det dog vigtigt at tage udgangspunkt i din indretning. Du skal nemlig sikre, at du får valgt den vase, der harmonerer bedst med din indretning. Skal din indretning virke gennemført, skal der være en rød tråd gennem hele indretningen. En skøn dekoration kunne eksempelvis være en af de keramiske vaser kombineret med nogle lysestager i samme farve – hvor vasen er centrum for installationen. Du kan også finde keramiske krukker på webshoppen, som vil skabe et nydeligt samspil med vaserne. Indretningsmulighederne er adskillige.

 

Hurtig levering og billig fragt

Køber du dine keramiske vaser hos VanillaFly, er du sikker på, at ventetiden er kort. Vi vægter det højt, at vores kunder ikke skal vente i længe på deres ordrer. Derfor sørger vi for, at afsendelsen sker hurtigt, så din ordre er fremme inden for en til tre hverdage.

Derudover tilbyder vi fri fragt på alle ordrer over 199 kroner. Handler du for mere end dette, tager vi fragtudgiften på vores kappe. Køber du for mindre end dette, koster forsendelse til en pakkeshop heldigvis kun 29 kroner med PostNord.