Anledningskort

Der kan være mange anledninger til, at man skal give et kort. Uanset hvad din anledning er, vil du her på siden kunne finde et ideelt kort. Vi har nemlig et stort udvalg af flotte kort til et hav af anledninger. Derfor finder du – uden tvivl – også et anledningskort, der er noget for dig.

Blandt vores udvalg af kort, vil du støde på kort i flere størrelser. Du kan nemlig finde kort i både str. A5, men også i målene 9 x 13 cm. Hvad enten du vil foretrække et stort eller lille kort, indeholder udvalget her hos VanillaFly derfor noget for dig.

VÆLG KATEGORI
A5 Fødselsdag (18)
A5 Jul (1)
A5 Kærlighed & venskab (10)
Dåb (6)
Fødselsdag (68)
A5 Kort uden tekst (25)
Citat kort (14)
Jul (14)
Kondolance (1)
Kort uden tekst (41)
Kærlighed & venskab (32)
Takkerkort (5)
Lykønskning og fest (9)
VÆLG STØRRELSE
Kort A5 (54)
Kort 9x13 (142)

Kort til de fleste anledninger

Du kan finde kort, der passer til de fleste anledninger her hos os. Er du på jagt efter et kort til konfirmation? Et kort til dåb? Eller en helt tredje form for lykønskningskort? Uanset hvad, så er du sikker på, at du kan finde noget, der egner sig til dit formål her på siden.

Leder du efter et kort, du kan give til jul, til en begravelse eller blot kort til gaver, så er det også her, du finder det. Vil du gerne give et personligt kort, bør du vælge et kort, der har et motiv, der enten betyder noget for personen, eller for den anledning, det gives i.

 

Kort, der skiller sig ud

Har du et ønske om at købe et kort, der ikke ligner alle andre, er du havnet det rette sted. Her hos VanillaFly har vi nemlig et stort udvalg af gaver til et hav af anledninger. De adskiller sig på mange punkter, men på ét punkt er de ens: de er alle unikke og anderledes.

Det betyder ikke blot, at du kan finde noget, der egner sig til enhver anledning. Det betyder også, at du kan finde et kort, der har et udseende, der tiltaler dig og modtager af kortet. Det gælder, uanset om du leder efter et dåbskort, fødselsdagskort eller noget helt tredje.

 

Hurtig levering af anledningskort

Fælles for alle kort, vi har her hos VanillaFly er, at vi selv er lagerførende på dem alle. Derfor er du sikker på, at du kan få dem leveret inden for kort tid. Uanset om du skal bruge et julekort, et lykønskningskort barnedåb e.l., kan det leveres lynhurtigt.

Alle vores ordrer bliver nemlig leveret inden for en til tre hverdage. Derfor skal du ikke frygte, at dit anledningskort ikke kan nå frem i tide. Vær desuden opmærksom på, at det kan være en fordel at købe flere kort på én gang, da vi giver fri fragt på alle ordrer over 199 kroner.