Fødselsdagskort

Er du inviteret til fødselsdagsfest? I så fald skal du naturligvis have et kort med, der passer til anledningen. Er du på jagt efter et sådant kort, er du landet det helt rette sted. Her hos VanillaFly kan vi nemlig bryste os af at have et stort udvalg af nydelige fødselsdagskort.

Det betyder, at du ikke skal være i tvivl om, hvorvidt vores udvalg indeholder noget for dig. Du kan nemlig vide dig sikker på, at du vil finde minimum ét kort, der falder i din smag. Ligeledes er du også sikker på, at du finder et fødselsdagskort, der egner sig til anledningen.

VÆLG FARVE
Sort/Hvid (1)
VÆLG STØRRELSE
Kort 9x13 (94)

Fødselsdagskort til enhver anledning

Vil du gerne give et relativt personligt fødselsdagskort, er det en god idé at tage udgangspunkt i modtagers alder. Hvis du er inviteret til fødselsdag hos en person, der bliver 30 år, skal du derfor finde et 30 års fødselsdagskort, der egner sig til ham eller hende.

Er det derimod en 50-års fødselsdag, du er blevet inviteret til, skal dit fokus være at finde et 50 års fødselsdagskort. Du kan dog glæde dig over, at vi har kort til de fleste runde fødselsdage, hvorfor du f.eks. også finder både fødselsdagskort 60 år og fødselsdagskort 40 år her på siden.

 

Udvalg med stor diversitet

Det er dog ikke blot den alder, der fremgår på forsiden af kortene, der adskiller dem fra hinanden. Derimod adskiller de sig også på flere andre punkter. Det medfører, at vores udvalg af kort til fødselsdag ikke blot er stort, men også bryster sig af at have en stor diversitet.

For dig, der er på jagt efter et fødselsdagskort, er det kun en fordel, at du kan vælge mellem et stort udvalg af flotte fødselsdagskort. Det er nemlig med til at sikre, at du kan finde frem til et kort, du mener, der vil være perfekt til ham eller hende, du er blevet inviteret til fødselsdag hos.

 

Rigtig mange muligheder

Når du skal købe et fødselsdagskort, er der mange ting, der skal tages op til overvejelse. Blandt andet skal du overveje, hvordan det skal se ud, men også hvilket signal, det skal sende. Der er nemlig stor forskel på de motiver og tekster, der er på fronten af vores fødselsdagskort.

Det vil sige, at du bør gøre dig nogle tanker om, hvorvidt det skal være et kærligt, sjovt eller klassisk fødselsdagskort. Vil du f.eks. finde et fødselsdagskort 70 år til din bedstemor, ser du sandsynligvis gerne, at det tager sig anderledes ud, end et fødselsdagskort 30 år til fætteren.

Heldigvis er der rigtig mange kort at vælge mellem her hos VanillaFly. Det har den markante fordel, at alle kan finde noget, de mener, der er ideelt. Det gør sig gældende, uanset om man vil have et kærligt fødselsdagskort 50 år, eller et fødselsdagskort med en mere humoristisk forside.

 

Fødselsdagskortet er lige så vigtigt, som gaven

Hvis man er inviteret til fødselsdagsfest, så medbringer man naturligvis en gave. Det er kutyme, som de fleste er indforstået med. Det er dog ikke alle, der husker at medbringe et kort. Det er en skam, for i de fleste tilfælde er det faktisk lige så vigtigt, som selve gaven.

Når du vedlægger et kort, har du mulighed for at fortælle om de tanker, du har gjort dig i forhold til gaven. Du kan også bruge kortet til at fortælle modtager, hvor meget, han eller hun betyder for dig. Og vigtigst af alt, så kan du bruge kortet til at ønske tillykke til fødselaren.

Står du overfor at skulle til fødselsdagsfest, og har du fået styr på gaven? Hvis ja, så er næste skridt at købe et passende kort. Her er det vigtigt, at du vælger ud fra, hvem der skal have kortet. Allerede ud fra kortets front, skal fødselaren helst kunne se, at det er et kort, der er nøje udvalgt. Ikke nok med, at du kan finde det perfekte kort ud fra fødselarens smag og anledningen, så kan du også finde gavepapir og gavebånd til gaven her på webshoppen, som matcher kortets udtryk. Din gave og kort vil hermed fremstå fuldendt, og det vil være tydeligt at se, at der er tænkt på alt – helt ned til den mindste detalje.

 

Køb fødselsdagskort med hurtig levering

Når du køber et kort her hos os, er du sikker på, at det er fremme hos dig inden længe. Er du sent ude, er det derfor intet problem. I de fleste tilfælde vil du nemlig have din ordre i hænde inden for en til tre hverdage. Det gælder, uanset hvilke eller hvilket af vores kort, du bestiller.

I tilfælde af, at det skal gå stærkt, kan vi derfor sagtens hjælpe her hos VanillaFly. Er det noget, du skal bruge med det samme, bliver det dog vanskeligt. Beslutter du dig for at købe dit kort her hos os, kan du selv vælge, om du vil have levering til døren eller til en pakkeshop.

Køber du for mere end 199 kr., slipper du for at betale for fragten. Vi giver nemlig fri fragt på alle ordrer, der har en samlet værdi på over 199 kr. Derfor kan det være en fordel at købe flere kort, som du kan opbevare derhjemme til fremtidig brug.