Plakater

Der findes et hav af måder, hvorpå du kan pynte og dekorere dine vægge. En af de måder, der altid har og vil være et hit, er at bruge plakater. De byder nemlig på et hav af muligheder, og kan ofte købes til fornuftige priser sammenlignet med malerier og anden vægkunst.

Hvis du selv mener, at dine vægge er for tomme, er det selvfølgelig noget, du skal ændre på. Dette kan du gøre på mange måder, men her hos Vanillafly vil vi rigtig gerne hjælpe. Vi har nemlig designet en lang række posters, der – med garanti – også vil kunne pryde dine vægge.

VÆLG FARVE
Lilla (1)
Brun (18)
Grå (14)
Hvid (17)
Rust/Terracotta (18)
Gul/Gylden (18)
Blå/Petrolium (18)
Grøn (18)
Lyserød (17)
Sort (18)
Råhvid (17)
Sort/Hvid (19)
Orange (17)
VÆLG STØRRELSE
Plakat 40x70 (2)
Plakater 30x70 (1)
Plakat 40x130 (6)
Plakat 50x50 (15)
Plakat 50x70 (17)
Plakat 70x100 MEGA (19)
Plakater 20x25 (18)
Plakater 30x40 (18)

Plakater kan gøre underværker for enhver væg

Der bør ikke herske tvivl om, at plakater kan gøre noget for en hvilken som helst væg. Der er nemlig ikke meget spændende ved en helt bar væg. I stedet bør man udnytte, at man har en bar flade, som man kan tilføre liv på sin helt egen måde.

Har du selv en eller flere vægge i hjemmet, der trænger til at blive piftet lidt op, er plakater og posters – uden tvivl – den rette måde at gøre det på. Med plakater er der nemlig et utal af muligheder, hvorfor man kan skabe netop det look, man søger.

 

Plakater kan kombineres på kryds og tværs

Ofte nøjes man ikke med at have en enkelt plakat på sin væg. Derimod er det meget udbredt, at man i stedet skaber et sammenhængende design med flere plakater. Det kan man, da mange plakater, herunder vores her hos Vanillafly, kan kombineres på kryds og tværs.

Såfremt du vil give dine tomme vægge flere farver og mere liv, er dette en glimrende måde at gøre det på. I og med, at vores plakater også kan købes til fornuftige priser, er der naturligvis også rig mulighed for at skifte ud i dem i ny og næ.

 

Find stort udvalg af plakater hos Vanillafly

Hvis du er på udkig efter flotte og unikke plakater til hjemmet, er du landet det helt rette sted. Her hos Vanillafly har vi nemlig et stort udvalg af plakater og kunsttryk. Flere af dem er nye, mens andre er digitalt restaurerede genoptryk, der har et helt særligt vintage-look.

En stor del af vores plakater prydes af motiver, der er inspireret af botanik, flora og fauna. I andre tilfælde er det naturens små vidundere, der har været inspiration til designet. Fælles for dem alle er, at de egner sig til at friske din indretning op, så den fremstår hjemlig og indbydende.

 

Vi har noget for enhver smag

Hos Vanillafly vægter vi det højt, at vi gerne vil kunne tilbyde noget for alle. Derfor har vi også et stort udvalg af plakater, der adskiller sig fra hinanden på mange punkter. Flere af dem har enten et humoristisk eller nostalgisk, hvilket er noget, der falder i manges smag.

Ydermere er vores designs udført på en sådan måde, at du kan kombinere dem, hvis du ønsker at lave en vægdekoration eller en stor billedvæg. Mulighederne er rigtig mange, og netop derfor kan vi garantere, at du her hos Vanillafly finder plakater online for enhver smag.

 

Find plakater i mange størrelser

Det er naturligvis ikke alle, der er på jagt efter plakater i den samme størrelse. Derfor har vi sørget for, at de fleste af vores plakater kan fås i flere størrelser. Dette medfører, at vi også har noget for dig, uanset hvilken størrelse, din plakat skal have.

Fælles for alle vores plakater er, at de trykkes på kvalitetsrigtigt papir. De bliver nemlig trykt på 240 gram multidesign natural papir. Det medfører selvfølgelig, at plakaterne holder sig smukke i mange år.

 

Køb plakater med hurtig levering hos Vanillafly

Køber du din plakat (eller plakater) her hos Vanillafly, er du sikker på, at de inden længe hænger på din væg derhjemme. Vi sørger nemlig for, at alle vores ordrer sendes hurtigst muligt, hvorfor vi har en leveringstid på mellem 1 og 3 hverdage på vores ordrer.

Ender du med at bestille for mere end 199 kr., bliver din ordre endda sendt ganske gratis. Bestiller du for mindre end dette, kan du få din ordre sendt med PostNord til en pakkeshop for 29 kr. Vil du have leveret på din hjemmeadresse, koster det 50 kr.