Pudebetræk

Har du en eller flere puder, du er blevet træt af at se på? I så fald er det ikke utænkeligt, at du overvejer at smide dem ud. I stedet for at gøre dette, bør du dog vælge den både billigere og bedre løsning: blot at skifte betrækket på dem.

VÆLG FARVE
Lilla (7)
Brun (12)
Grå (2)
Hvid (12)
Rust/Terracotta (12)
Gul/Gylden (31)
Blå/Petrolium (13)
Grøn (29)
Lyserød (17)
Sort (6)
Råhvid (44)
Sort/Hvid (3)
Orange (10)
VÆLG STØRRELSE
Pudebetræk 40x80 (2)
Pudebetræk 30x50 (10)
Pudebetræk 46 dia (4)
Pudebetræk 50x50 (77)
Pudebetræk 50x70 (7)

Viser 1–20 af 105 resultater

Giv dine puder nyt liv med nyt betræk

Når du sætter nyt pudebetræk på en pude, vil du straks kunne se, at den får helt nyt liv. Det er i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du vælger at skifte til et nyt betræk, der ser markant anderledes ud, end det nuværende.

Føler du, at du har brug for et lille skift i din indretning, er det oplagt, at du vælger at købe et nyt pyntepudebetræk til dine pyntepuder. Til trods for, at de typisk er en ganske lille del af hele din indretning, vil det alligevel kunne ændre udtrykket af din indretning.

 

Vælg altid dine pudebetræk ud fra din indretning

Hvis du har i sinde at købe nye pudebetræk, er det vigtigt, at du sørger for at vælge dem ud fra din indretning. I og med, at dine puder sandsynligvis bliver brugt som en integreret del af din indretning, er det også vigtigt, at det harmonerer.

Husk derfor på, at du ikke blot skal vælge et pudebetræk, du finder pænt. Det er også nødvendigt at sikre, at det er et betræk, der vil tage sig godt ud i din indretning. Dette skal selvfølgelig være i fokus, uanset hvor i hjemmet, du skal bruge puderne.

 

Stort udvalg af pudebetræk hos VanillaFly

Hvis du er på jagt efter nyt pudebetræk, er du landet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af betræk til puder. Blandt dette udvalg finder du betræk til flere typer puder, hvorfor du f.eks. også finder et udvalg af betræk til pyntepuder.

 

Pudebetræk for enhver smag

Her hos VanillaFly kan vi ikke kun bryste os af at have et stort udvalg af pudebetræk. Vi kan nemlig også bryste os af at have et meget differentieret udvalg. Det betyder, at det er et blandt udvalg, der byder på noget for alle og enhver.

Uanset hvad du har af præferencer, når det kommer til pudebetræk, så kan du være helt sikker på, at du kan finde noget her på siden, der falder i din smag. Vi har nemlig gjort meget ud af at have et udvalg, der har noget for enhver smag.

 

Skift nemt betræk på dine puder med vores pudebetræk

Det er ganske nemt at sætte vores pudebetræk på en pude. Du skal nemlig blot pille det gamle betræk af (hvis ikke du har købt en ny monteringspude til betrækket), hvorefter det nye trækkes på. Til sidst skal du lukke ved hjælp af lynlåslukningen.

I og med, at det er nemt og hurtigt at skifte betrækket, er det naturligvis også muligt at have flere betræk liggende derhjemme, som du kan skifte mellem. Dermed vil du også kunne bruge de samme puder flere steder i hjemmet, hvis du ønsker dette.

 

Køb pudebetræk med hurtig levering hos VanillaFly

Når du køber dine pudebetræk hos VanillaFly, er du ikke kun sikret, at du kan finde pudebetræk, der både er i høj kvalitet og stemmer overens med dine præferencer ift. design. Du er også sikret, at du vil få leveret dine nye pudebetræk inden for kort tid.

Alle vores betræk bliver nemlig sendt hurtigt muligt, hvorfor de fleste ordrer er fremme inden for en til tre hverdage. Hvis du ender med at bestille for mere end 199 kr., så sender vi endda din ordre afsted helt fragtfrit.